Woocommerce Menu

Villkor och bestämmelser

Du godkänner och accepterar våra villkor genom att köpa från onlinesteroider.com. Om du inte godkänner våra villkor, gör inte din beställning. Vi har rätt att vägra bearbetning och fraktbeställningar om kunden inte accepterar eller uppfyller villkoren. Genom att köpa någon av varorna på onlinesteroider.com godkänner du omedelbart följande villkor:

varning


1. onlinesteroider.com tar inget ansvar för användningen av någon av de artiklar som erbjuds.

2. Innehållet på denna webbplats är utformat enbart för allmänna pedagogiska skäl och är inte avsett att uppmuntra eller stödja användningen av anabola/androgena steroider eller andra prestationshöjande läkemedel.

3. Du samtycker till att inte stämma onlinesteroider.com som ett företag, inte heller dess tjänstemän eller direktörer, för eventuella skador som uppstår till följd av att du besöker vår webbplats och använder

4. Vi rekommenderar eller uppmuntrar inte att söka förvärva eller få anabola steroider eller andra förbjudna ämnen, och vi kan inte hållas ansvariga för våra besökares eller klienters avsikter eller beteende.

5. Beskrivningarna och åsikterna som uttrycks på denna webbplats är generellt baserade på spekulativa och subjektiva värderingar och är inte avsedda att vara medicinska instruktioner eller råd. Alla idrottare som överväger att använda dessa läkemedel bör alltid söka råd från en kvalificerad läkare först eftersom felaktiga och oövervakade Sverigege kan ha betydande och långsiktiga negativa konsekvenser. Vi är emot och tolererar inte minderåriga som använder droger för att förbättra sin atletiska prestation.

Vår produktgaranti


6. Sista utgångsdatum för alla varor är tryckta på förpackningen. ANVÄND INTE NÅGON UTGÅNAT PRODUKTER, och om så är fallet, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan hjälpa dig. Såvida inte annat anges ger vi inga uttryckliga eller underförstådda löften eller garantier av något slag avseende sålda varor.

Köpvillkor


7. För att köpa våra varor eller använda våra tjänster måste du vara minst 21 år gammal. Vi tar inget ansvar för att verifiera köparens ursprungsland importlagar och begränsningar.

8. Alla varor transporteras helt på köparens risk, med köparen samtycker till att avstå från alla rättsliga åtgärder som kan vidtas mot dem om de inte följer destinationslandets regler och importlagar.

9. Priserna kan ändras utan föregående meddelande på grund av variationer i internationella valutavärden och förändringar i leveranspriser.

10. Produktens tillgänglighet kan ändras när som helst utan föregående meddelande. Efter att din betalning har accepterats kan vi inte annullera din beställning.

11. Du kommer att få ett elektroniskt betalningsbevis efter ditt köp, som innehåller ditt ordernummer, orderspecifikationer, användarnamn och lösenord (som du kommer/har valt), och gör det möjligt för dig att övervaka och spåra utvecklingen av din varan när den skickas.

Leveransvillkor


12. Vi slår in föremål med kolfiberfotopapper, som är motståndskraftigt mot röntgenskanner. Du kan ha dina föremål förklädda som leksaker, videokassetter eller något annat föremål som du gillar.

13. De begärda produkterna kommer att levereras till den adress du angav när du gjorde din transaktion.

14. Vår vanliga flygpostfrakt tar 5-17 dagar att anlända inom USA och 5-17 dagar att anlända till Europa. Vi kan inte hållas ansvariga för leveransförseningar orsakade av posttjänsten som ansvarar för leveransen under nationella helgdagar eller förseningar orsakade av posttjänsten som ansvarar för leveransen.

15. Eventuella leveransdatum som vi berättar är endast uppskattningar och vi kommer inte att hållas ansvariga för förluster, kostnader, skador, böter för posttjänst eller utgifter som uppstår till följd av någon försening i leveransen av varorna till dig om inte förseningen orsakades av vår försumlighet.

16. Leveranser till Tyskland, Kanada och Australien sker endast med rekommenderat brev (ingen snabb leverans) och det tar 12-15 arbetsdagar att komma fram. Detta minskar risken för att saker hålls kvar i tullen.

17. Om en försändelse inte levererades på grund av kundsvårigheter (inte hemma eller att inte hämta ut paketen i tid) kommer vi inte att kunna skicka om beställningen. Endast produkter som har tagits i beslag av tullen eller som har skadats under transport kommer att skickas om.

18. När du har tagit emot, är i besittning av och har undersökt produkterna som skickats till din valda adress, har vi inte längre vårdnaden om varorna och har inget vidare ansvar för saknade eller skadade saker.

19. Vi har 99,9 procent framgångsrekord när det gäller att få varor genom tullen i USA, 99,5 procent i Kanada och Europa och 97 procent i Sydafrika. Även om föremål konfiskeras i tullen (vilket är knappt en procents chans baserat på vår långa erfarenhet av framgång), kommer vi att betala dig för hela förlusten.

Ansvar


20. Om köparen lämnar felaktig fraktinformation kan beställningen levereras felaktigt eller returneras till avsändaren. Vi tar inget ansvar för orderförluster eller eventuella skador som kan uppstå till följd av denna felaktiga leverans. Det viktigaste skälet till att paket inte kan returneras är att vi använder en diskret transportmetod för att skydda dig.